Hotel Medno

Hotel Medno

Hotel Medno je hotel v predmestju Ljubljane, ki spada pod okrilje Epic Eco hotel groupa. Gre za sodoben in moderno opremljen hotel, ki se nahaja v mirnem okolju. Z ene strani ga obdaja gozd in mirna narava, z druge strani pa lahko s hotela občudujete prelep pogled na reko Savo in Kamniško-Savinjske Alpe.

V hotelu lahko najdemo različne sobe in apartmaje, ki so opremljeni po različnih kategorijah, ki ustrezajo vsem okusom. Poleg sob se v hotelu nahaja tudi kongresna dvorana, kjer lahko poslovneži in podjetniki organizirajo razne kongrese in poslovne sestanke. V hotelu si postavljajo prioriteto nuditi strankam vse potrebno za udobno nastanitev in prenočitev ter se s prijaznim osebjem in dobrimi ponudbami trudijo zadovoljiti vse potrebe njihovih gostov.

Ostale storitve

V sklopu hotela se nahaja restavracija, ki s pestro kulinarično ponudbo in lepim ambientom ponuja strankam tudi možnost večjih praznovanj, kot so npr. rojstnodnevna praznovanja, družinska kosila in poroke. V restavraciji se lahko tako prepustite raznim gurmanskim užitkom, ali po potrebi organizirate večje praznovanje ali kosilo s svojimi bližnjimi prijatelji. Poleg restavracije ponujajo v hotelu tudi wellness storitve, kjer se lahko stranke sproščajo v hidromasažnih kadeh, namenjenih predvsem razvajanju v dvoje. Tako se lahko predvsem zaljubljeni pari razvajajo v romantičnem okolju. V wellness centru ponujajo tudi najrazličnejše masaže. Izbiramo lahko med klasičnimi masažami ali raznimi posebnimi vrstami masaž, kot so npr. aroma masaža, tajska masaža z olji, športna ali čokoladna masaža itd. Poleg masaž in ostalih storitev lahko v sklopu wellness centra za vse ljubitelje savnanja dobimo še finsko in infrardečo savno. V hotelu tudi redno ponujajo posebne pakete in ponudbe po ugodnih cenah, zato je to koristno vnaprej preveriti in izkoristiti akcije.

Sobe in apartmaji

Apartmaji in sobe v hotelu Medno so moderno opremljeni in nudijo prijeten počitek. Vse sobe imajo lastno kopalnico ter so opremljene z dodatno opremo, kot so telefon, plazma tv, internet, mini bar, sef itd. Sobe, ki so opremljene z balkonom, nudijo gostom hotela še čudovit razgled na gozd in gore. Poleg standardnih storitev in opreme, ki jih dobimo v sobah, lahko gosti hotela naročajo tudi dodatne posebne storitve, kot so npr. sobna strežba in podobno. Osebje hotela skuša tako ustreči vsem zahtevam gostov v času bivanja v hotelu.

Za prenočitev in nastanitev v hotelu Medno lahko trenutno izbirate med bussiness sobami, apartmaji in sobami v depandansi. V hotelu je trenutno na voljo 26 sob in 3 apartmaji. Če torej iščete ali potrebujete hotel pri Ljubljani, ki vam ponuja miren oddih in počitek v stiku z naravo, je hotel Medno zagotovo zelo dobra izbira za vašo nastanitev.

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani