Omejitev odgovornosti

Spletni portal Turistična-agencija.com upravlja in razvija podjetje W3B d.o.o. Na portalu so objavljeni različni prispevki o domačem in tujem turizmu. Na strani so objavljeni različni nasveti in ideje za preživljanje počitnic in dopusta. Na strani boste našli zanimive ideje za potovanja in izlete ter opisane zanimive destinacije in možnosti, ki jih le-te ponujajo. Na strani ne manjkajo niti opisi različnih turističnih agencij in njihovih ponudb.

Portal je v celoti namenjen podajanju različnih informacij in pogledov na turizem, potovanja in izlete.

Informacije na portalu temeljijo na lastnih izkušnjah piscev in tudi na izkušnjah in spoznanjih različnih znanih avtorjev in strokovnjakov.

Sodelavci na portalu se trudimo zagotavljati kakovostno vsebino za naše obiskovalce. Trudimo se preverjati strokovnost, relevantnost in ažurnost objavljenih vsebin, vendar kljub temu le-te ne moremo v celoti zagotavljati.

Portal in avtorji prispevkov ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno kakršno koli škodo ali poškodbo, ki bi nastala pri upoštevanju nasvetov. Portal in avtorji prispevkov tudi ne prevzemajo nikakršne odgovornosti za morebitno osebno ali premoženjsko škodo, ki bi nastala z upoštevanjem napotkov na strani.

Portal ne more biti odgovoren za nakupe storitev, storjene pri kateri koli turistični agenciji, portal je namreč le posrednik informacij in nasvetov. Tako portal kot tudi njegova vsebina v nobenem pogoju ne nadomeščata turistične agencije in ne moreta biti odgovorna za kakšne koli napake storjene s strani agencij, hotelov, apartmajev, ipd.

Portal izključno podaja različne informacije in uporabniku predstavlja različne možnosti, ki mu jih trg ponuja.

Ljubljana, 26. 10. 2015

Obvestilo
Zavrnili ste piškotke za napredno oglaševanje oziroma piškote družbenih omrežij ter spletne analitike, zato vam je onemogočen dostop do spletne strani. Piškotki nam omogočajo, da so vsebine za vas brezplačne.

Potrdite piškotke in si zagotovite neomejen dostop.
Nujno potrebni piškotki za delovanje spletne strani